Friday, December 23, 2011

Past and Future

Assalamualaikum!
Result PMR dah pun keluar kelmarin.
Bekas Rumahtanggaku SMK DERMA telah mencatat kejayaan seramai 74 orang, turun sedikit berbanding tahun lepas but we can use it as a kickstart for the form 3s next year..aite?
tidak dilupakan my big lil' bro (sebab kalau aku jalan sebelah dia confirm orang akan ingat aku ni adik..=.=")
Congratulations
Tapi ingat, form 4 is never a honeymoon year
Break a leg if needed :D (pesanan penaja)


Last Wednesday, I attended an interview for Universiti Teknologi Petronas
This one is for the January intake
about 2000 applicants are offered for the interview and the lucky 500 will be chosen to start their Foundation Courses by Jan 2012 !
I was placed in group B (yang ini ikut masa kehadiran..sapa datang awal cepatlah dapat interview, siapa lewat....kena tunggulah)
We were divided into groups of 4 and given a case study.  Each of us get different findings and we need to discuss the greatest recommendation according to our discussion.
and the title was AID MATTERS
Fuhh, jenuh jugak nak perah otak sebab dah 2 minggu dorman jaa..haha
Alhamdulillah,I got great partners; Muna, Umair from Seremban and Syafiq from KL
Jadi yang tinggal sekarang adalah doa dan tawakal dan tunggu aja 8 Januari 




About the future, I don't really aim to go overseas.  Local pun dah cukup, senang nak balik rumah..haha
Konon - konon nak study sampai MIT, tapi bila difikir-fikir balik.....:D
As long it is the course that I want, tak mau hutang-hutang PTPTN, I'll be really grateful
tapi, yang dalam list sekarang ni:
1.  Chem. Eng./Petr. Eng. UTP
2.  Asasi Sains Fizikal UM
3.  Power System Eng. UNITEN
4.  Asasi Sains UIA
5.  ......


So, pray for me


&


Trust Allah ^^



No comments:

A Letter to My Deceased Cat

Hi Kunyet, I hope you're doing fine over there. We just found out that you're no more with us this morning. No longer meowing e...