Monday, November 21, 2011

T-shirt Batch '11 Dermarian

Assalamualaikum,
SPM telahpun sampai di pertengahan jalan,
sedar tak sedar tinggal Addmath, Physics, Chemistry & Biology yang masih menanti untuk ditewaskan.
ni pun sebab gian sangat nak blogging..haha
ok, let's make is short, kat bawah ialah design t-shirt Dermarian batch '11
we chose baby blue
design ni hasil tangan Fauzan, dengan bantuan Incik Shidi sebagai banker, aku dan Anas sebagai management; khas untuk form 5 SMKD 2011
School is almost over, I got about 4 more days in DERMA.
Harap t-shirt di atas dapat menjadi something-momento-like yang boleh tayang gigih depan anak cucu bila dah tua nanti yang nanti dengan bangganya berkata
"cayalah atuk!"

baik, buku fizik melambai-lambai
Moga Malaysia menang malam ni
Assalamualaikum:)

A Letter to My Deceased Cat

Hi Kunyet, I hope you're doing fine over there. We just found out that you're no more with us this morning. No longer meowing e...