Tuesday, December 27, 2011

Book Marathon 2

Assalamualaikum :)
It has been almost a month since I ended my school year.
Ingatkan nak mati kutu tak ada idea nak buat apa, rupa - rupanya sibuk jugak.  
Masuk swimming class, ambil driving licence, jaga rumah (jagalah sangat), buat freelance work sedikit sebanyak, main puzzle dengan adik - adik, baking yang kadang - kadang menjadi dan kadang & kadang tidak, marathon movie tiap - tiap malam, the days passed swiftly.
Sedar tak sedar we are reaching the end of 2011
Alhamdulillah, I'm more relaxed now, tak stress dah :D


So, these are the books that I've been reading and going to read :
1) The Kite Runner by Khaled Hosseini

2) One Day by David Nicholls

3) The Snow Flower and Secret Fan by Lisa See

4)  Ombak Rindu ( very disappointing, sebab ni lah aku tak berapa minat baca novel jiwang Melayu, sorry to say tapi memang lepas ni hanya Ramlee Awang Mursyid sahaja)

5)  Fiksyen 302 (this is very good..thumbs up^^

6)  Never Let Me Go by Kazuo Ishiguro 

7)  Emma by Jane Austen

8)  Norwegian Wood  by Haruki Murakami

9)  The Lincoln Lawyer by Michael Connelly

Nampak macam banyak tapi bila tiap - tiap malam baca, sekejap ja habis.
Sekolah dah nak buka dah, I miss DERMA :-)


No comments:

A Letter to My Deceased Cat

Hi Kunyet, I hope you're doing fine over there. We just found out that you're no more with us this morning. No longer meowing e...