Wednesday, March 30, 2011

Mereka Yang Tersayang

gambar yang sampai bila-bila akan menggamit perasaan..ecewah!

Assalamualaikum..
Hari ni kami di utara balik sekolah awai (awal) pukul 10, yay!(seronoklah sangat, habih semua kerja tergendala =.=")
bukan balik saja-saja, tapi sebab sekolah DERMA kesayangan ramai telah ditenggelami ayaq (air ye tuan puan)...tapi Alhamdulillah, sejak tengah hari tadi hujan dah pun berhenti, maybe lusa atau Isnin kitaorang boleh kembali mencuci ke sekolah..

gambar kat atas ialah gambar photoshoot geng pengawas untuk batch 2011.  Masa ni semua pakat lari masuk kelas dah, tinggal kami-kami ja tak dak keja..~senior year katakann~

Frankly saying, semua yang ada dalam gambaq ni aku sayang..
ada yg baru kenal
ada yang dah lama rapat, 
ada yang asyik buli aku ja keja ( khas untuk pakcik Tole~ketua hostel boy..hehe), 
ada yg dibuli oleh aku (betulkah?) :P, 
ada yang bila masuk Pengawas baru rapat, 
ada yg pi sekolah sains lari balik sebab syg DERMA ~yg ni kena confirm lain dgn Anas..fakta atau auta=)
ada yg kemungkinan bakal MB Perlis (yg tu bopan)
ada yg sampai sekarang kalau aku tension mesti cari dia, walaupun aku tak pasti dia rela atau tak...kan erin?..hihi
ada yg berbakat menjadi Gabenor Bank Negara ganti Zety Akhtar Aziz, sebab tiap-tiap bulan bab duit memang sampai ke lubang cacing dia cari, memang kaw-kaw punya...ngeee~

sememangnya yang ada dalam gambar diatas, semuanya berbeza..tapi kami sekepala dan aku sayang hampa semua^^
InsyaAllah, semoga nama kita semua terpahat untuk pecah rekod DERMA bagi 
SPM 2011!!Ganbatte!

No comments:

A Letter to My Deceased Cat

Hi Kunyet, I hope you're doing fine over there. We just found out that you're no more with us this morning. No longer meowing e...