Wednesday, September 15, 2010

Kisah Syawal 1431=)

Salam lebaran buat readers sekalian!
Cepat x cepat masa berlalu.  Hari ni dah 6 Syawal.  Posa 6 dah mula ke belum??:P
Macam mana sambutan Aidilfitri taun ni?best ke idak?
Bagi diri ini, raya taun ni yg PALING meriah^^
Bukan apa, habis semua anak sedara, pakcik makcik, sepupu sepapat diangkut balik..kira FULL HOUSE lah..
bak kata encik ayah dan puan mama
"rumah ni akan digunakan semaksimum mungkin, baik left wing, right wing mahupun centre..semuanya jalan..."
seperti biasa macam taun2 lepas, biskut raya mestilah ADA
jadi secara gear otomatiknya, saya amik contract bahagian tu..~berbaloi wok, lepas SPM nanti bleh buat bisnes=)
adinda Aliya a.k.a assistant terhormat


sesi mengisi balang dan mulut
**********
malam raya event yang paling meriah, semua kalut nak settlekan persiapan Rayo & time tu jugaklah si tecik-si tecik ni nak bergumbira=.="

otomen taro!

yg ni skali tgk macam Charlie's Angels pun ada...

******
pagi raya, dengar je bunyi alarm hp, terus lompat katil.  Sebab tau dah queue nak ke toilet mesti panjang macam jam kat Jambatan P.Pinang tempoh ari..sapa yg lambat, alamatnya mandi P.Ramlee lah..

mau x panjang queue kalau suma bangkit time yang sama, bergelut nak solat subuh sekali, nak mandi lagi, nak mekap2 lagi

lepas setel apa semua, terus bergerak ke masjid.  balik dari masjid, selepas bermaaf- maafan dan kenyang menghadap lontong + ketupat + rendang + kuih raya aneka bagai, kita amik gambar dulu!

dengan mak tok tersayang n sepupu terchenta

Petang tu, acara wajib setiap taun..ziarah sedara-mara di Alor Merah..

sepupuku, Haziq..setaun skali baru nak jumpa..haih
sekali jumpa kecik, jumpa lagi besar, jumpa lagi setaun pulak..lagila besar..last2, kawen suda^^"

insyaAllah bersambung...



cuti skola tinggal lagi 2 hari,
tasking physics yg gila senang  tu x usha lagi..aduhaii



A Letter to My Deceased Cat

Hi Kunyet, I hope you're doing fine over there. We just found out that you're no more with us this morning. No longer meowing e...