Tuesday, August 10, 2010

Hari Ini Saya Official Sweet 16!!

Assalamualaikum..
16 tahun dahulu, lahirlah seorang insan bernama Ku Nurasyiqin..Pantas sungguh masa berjalan, sekarang saya ada setahun lagi ja dekat SMK Derma tersayang..aigoo
Macam x caya, saya dah melepasi 2 daripada 3 exam wajib persekolahan..Tinggal SPM ja taun depan.
Dalam 16 tahun ni, dah macam-macam saya tempuhi.  ada yg pahit, manis, masam, masin..cukup semuanya.
Banyak unforgettable incidents yang sangat-sangat sentimental^^
Tapi, walau mcm mana pun, there's still A LONG WAY to go


Dan hari-hari yg saya jalani x akan sempurna tanpa kehadiran insan-insan ini~family, kengkawan, cikgu, bloggers~anda semua sangat bermakna!







Sebenarnya, saya baru balik dari Finale Petronas Science Show..Memang sangat-sangat sengit.  X dinafikan memang agak frust bila keputusan diumumkan, tapi tak mengapa, tak ada rezeki agaknya..T_T
Tapi yang pasti, program ni memang gempak!

Dgn cikgu Fara tersayang..


Yg pasti, banyak yg saya pelajari sepanjang 16 tahun ni..dan saya tahu ia tak akan berhenti sampai terhenti nadiku ini..InsyaAllah^^
Lastly, Salam Ramadhan buat semua..Jadikan Ramadhan ini Ramadhan yg terbaik dalam hidup kita!!

nanti besar nak keja ngan Petrosains bleh??

3 comments:

Anip™ said...

wah..awak ni haebat kn..huhu..
msti dak pandai..

Fitrihadi.com said...

wah baru 16 ek?? muda lagi rupanya hehe

selamat hari lahir dan selamat berpuasa!

iqbalsyarie said...

Ya!selamat berpuasa dan selamat hari lahir :)
Bulan puasa kita perlukan makanan rohani,kan?Mind to eat? :)Cerita terbaru di blog.kisah si tudung labuh~

A Letter to My Deceased Cat

Hi Kunyet, I hope you're doing fine over there. We just found out that you're no more with us this morning. No longer meowing e...