Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2012

Dermarian Hebat!

During these past few days, I've stumbled upon a lot of news on my senior Dermarians representing their respective student body/ leadership body in the upcoming PRK (Pilihan Raya Kampus). I wonder when will I acquire such courage to do the same thing.  But still, I'm proud of them :)
Haziq, Dermarian batch '08
Hannan, Dermarian Batch '10
Kak Mira MJ, batch Dermarian '09
Nabil Basarudin, Dermarian batch '08

all the best to my fellow seniors!I believe the school will be very proud of you Moga dipermudahkan segalanya~Rabbi yassir wala tu'assir

Adios Sem 2~ Welcome Sem 3

Alhamdulillah, selamat sampai ke UTP petang Isnin.  Walaupun terpaksa seret beg berat (nasib baik ada roda ) dari pondok bas sampai depan V1, ada jugak insan prihatin tolong tumpangkan sampai V3, syukran sister from Iran.

Sedar tak sedar dah 8 bulan mengejar cita-cita di UTP.  Alhamdulillah semuanya baik-baik saja.  Nak masuk semester yang ke-3 dah pun.  Result final sem 2 InsyaAllah keluar 2 minggu lagi. 

Sem 2 yang lepas banyak mengajar pentingnya ada peers yang awesome. eg:
1) roomate yang akan rasa pelik bila tengok roomate dia tak bangun-bangun gi kelas lagi sedangkan selalunya kelas dia banyak waktu pagi 

2)housemate yang boleh kejut untuk ke lecture 8 am di Bulan Ramadhan.  Yang ni bila makin sampai hujung Ramadhan, makin mencabar..haha

3) geng-geng yang boleh dibawak study group. Walaupun janji asal nak mula pukul 10 malam, pukul 10.30 ada sorang tengah lepak kat McD,
 sorang lagi dah terlentang syahid,
 yang lagi sorang dah nak start mengamuk,
 tapi akhirnya menjadi jugak cover semua…