Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2010

Ambush!

Ya!Nampaknya saudara Izwan telah meng'ambush' blog saya!Malu cek aih...^^"
oh tidak!

Mulanya agak hairan mengapa tetiba boleh ada 3 misscall daripada bro sorang nih..Sakitkah?Boringkah?Apakah?..macam-macam terbayang di kepala...Rupa-rupanya ada orang terbaca blog kite...
Yup, and it's undeniable that i did mention his name in several posts.  X sangka ang terjah habih blog ni no...n_n
dis is bro Izwan..bakal lawyer woo..Amin^^

But thanks to you bro, you did change my perspective a lot..Memang tak boleh deny memang ada masa aku sedikit jauh daripada Dia.  Mungkin iman ini masih tidak cukup kuat atau..entahlah..
I will always remember your advice.  Memang bukan masanya untuk bercintan-cintun zaman sekolah ni, akal x berapa lulus lagi:P
"Yang paling menyayangi kita adalah yang paling banyak memberi" so, siapakah "yang paling menyayangi kita" itu??Sudah pastilah Allah S.W.T

~kadangkala kita rasa macam x ada sesapa yang sayangkan kita,  tapi kita lupa Allah kan ad…

Kisah Syawal 1431=)

Salam lebaran buat readers sekalian!
Cepat x cepat masa berlalu.  Hari ni dah 6 Syawal.  Posa 6 dah mula ke belum??:P
Macam mana sambutan Aidilfitri taun ni?best ke idak?
Bagi diri ini, raya taun ni yg PALING meriah^^
Bukan apa, habis semua anak sedara, pakcik makcik, sepupu sepapat diangkut balik..kira FULL HOUSE lah..
bak kata encik ayah dan puan mama
"rumah ni akan digunakan semaksimum mungkin, baik left wing, right wing mahupun centre..semuanya jalan..."seperti biasa macam taun2 lepas, biskut raya mestilah ADA
jadi secara gear otomatiknya, saya amik contract bahagian tu..~berbaloi wok, lepas SPM nanti bleh buat bisnes=)
adinda Aliya a.k.a assistant terhormat

sesi mengisi balang dan mulut ********** malam raya event yang paling meriah, semua kalut nak settlekan persiapan Rayo & time tu jugaklah si tecik-si tecik ni nak bergumbira=.="
otomen taro!
yg ni skali tgk macam Charlie's Angels pun ada...
****** pagi raya, dengar je bunyi alarm hp, terus lompat katil.  Sebab tau dah …